Länkbygge

Vi är specialiserade på länkbyggen/link buildning i Sverige, Norge, Danmark, Finland och Japan. Vi tillhandahåller kvalitetslänkar till våra kunder från skandinaviska webbplatser, samt via vårt eget nätverk av webbplatser.

linkbuildning-seo

Länkbyggen och SEO-artiklar

,Länkbyggen är och kommer alltid att vara en av de mest avgörande faktorerna för att uppnå en bra ranking i Googles sökresultat.

Utan länkar till din webbplats kommer du inte att uppnå framstående sökmotor-rankningar på viktiga sökord i din bransch.

Vi är specialiserade på de två viktigaste elementen när det gäller framgångsrik länkbyggnad:

Copywriting av skarpa SEO-artiklar
Publicera SEO-artiklarna med relevanta länkar på auktoritativa webbplatser

Vi skriver dina SEO-artiklar, därefter publicera dem i vårt nätverk av auktoritativa svenska, norska, danska, finska och Japanska webbplatser.

Vad är länkbyggen?

Länkbygge är en process där du strävar att få andra webbsidor att länka till din webbplats. Sökmotoroptimerare kallar detta även för off-page SEO. Det är externa faktorer utanför din webbplats som påverkar din SEO-prestanda helt enkelt. Länkbyggen är något du verkligen ska satsa på om du vill boosta din SEO.

Det finns flera olika typer av länkar och länkbyggnads-tekniker. Det är dock viktigt att betona att det inte är en bra idé att bara ägna sig åt att bygga länkar. Om dina handlingar är felaktiga kan du riskera att dina ansträngningar har en direkt negativ och skadlig effekt på din webbplats rankning i sökresultaten.

Publisering

Vill du ha en ökad exponering i sökresultaten? Vi brukar alltid erbjuda publicering av länkbyggnads-artiklar inom vårt eget nätverk av auktoritativa webbplatser.

Om du vill höra mer om dina alternativ är det bara att ringa eller fylla i formuläret under ”kontakt”.

Vi är redo att svara på dina frågor och diskutera skräddarsydda lösningar för dig. Bara att kontakta oss i dag.

Varför är länkbyggen en bra investering?

Att bygga länkar, är en av de mest krävande faktorerna inom SEO. Detta har mycket att göra med att Google har skärpt reglerna de senaste åren.

Därför kräver ett bra och effektivt länkbyggande med omsorg och mycket tålamod. Du kan inte bara bygga slumpmässiga länkar och förvänta dig bra exponering i sökmotorerna nästa dag. Det tar tid!

För att uppnå en optimal avkastning måste länkbyggnad planeras och utföras korrekt.

Till skillnad från AdWords, och andra former av annonsering är investeringar i länkbyggnad mer långsiktigt. Det är i längden som effekten visar sig.

Om länkbyggen utförs och hanteras korrekt kan du njuta av goda resultat som skapas för ditt företag.

Ska du välja AdWords eller link building? Det bästa svaret är en kombination av båda – om du har budget för det och är seriös med din verksamhet online.

Att vara representerad på sida 1 två gånger ger dig en strategisk fördel och gör att du vill samla fler klick. Dessutom kommer det också att ha en psykologisk effekt att vara representerad på första sidan två gånger.

Först ser sökaren din annons på Google obevisad / bevisad, varefter han eller hon kan scrolla ner och se ditt resultat igen i sökresultatet.
Din webbplats verkar därför mer bekant för den sökande, vilket kommer att leda till fler besökare på webbplatsen.

 

Kontakta oss så kan vi prata om dina möjligheter och låta oss analysera hur vi bäst kan hjälpa ditt företag!